Buro de Graaf

People and Performance

Workshop coachend (re)organiseren 7 augustus

 

Deze workshop geeft een   heldere, praktische kijk op verandering en geeft je tools om binnen je eigen   omgeving verandering te kunnen sturen. Je gaat aan de slag met de   team puzzel waardoor je op een praktische manier ontdekt welke puzzelstukjes   er nodig zijn in elk veranderproces.  

Je herkent voortaan de   elementen die verandering versterken en de elementen die verandering in de   weg staan en gaat naar huis met een direct toepasbare praktische aanpak voor   verandering binnen je eigen organisatie.   

Meer informatie en inschrijven : https://www.essentieelondernemen.nl/workshops/zomerlabNieuwsberichten en updates

Let op : Ons Young Executive Programma voor Logistiek en Transport zit vol voor dit jaar, je inschrijven voor de (interesse) lijst van 2020 kan via : albert@burodegraaf.nl


Standing Out!

Ik heb moeten vechten tegen onzekerheid, depressie en pijn maar dat liet ik niemand zien. Uiteraard vond iedereen om me heen dat heel “sterk” wat mijn rol alleen maar bevestigde. Een keuze die mij veroordeelde om die rol te blijven spelen.

Artikel%20linkedin%20%20STANDING%20OUT.pdf

Anders Belonen

Het is nu meer dan ooit zaak om goede mensen binnen te houden en de juiste aan te trekken. Je kan je hierbij afvragen waarom sommige bedrijven honderden sollicitaties per week krijgen terwijl andere in dezelfde sector niet verder kunnen groeien door gebrek aan personeel.


Smoelenboek en AVG

Ik krijg nog regelmatig de vraag hoe het nu moet met foto's op het smoelenboek van het bedrijf, mag dit nog na 25 mei ?