Over mij

 

 

Al op de basisischool kon ik mijn leraar haarfijn uitleggen wie bij welk groepje hoorde... 
Sindsdien ben ik me altijd blijven interesseren over hoe groepen mensen samenwerken. Ik heb er daardoor ook heel lang 'naast gestaan': ik hoorde er net niet echt bij. Niet altijd fijn natuurlijk, maar achteraf ongelofelijk waardevol en een belangrijke eigenschap voor mijn werk nu.

 

Pas veel later realiseerde ik mij dat mijn werk al vanaf mijn 30ste ging over veranderen en (re)organiseren. Eerst in loondienst, en sinds 2017 als zelfstandige, kon ik met steeds grotere projecten aan de slag. Van het opzetten van een salesafdeling van vijf man tot het compleet opstarten van bedrijven.

 

"Mijn hart ligt bij het werken met mensen en bij organisaties met hart voor mensen."  

 

Op het gebied van (re)organiseren heb ik een heel diverse en brede ervaring opgedaan in de loop der jaren. Voor een aantal buitenlandse bedrijven heb ik een vestiging in Nederland mogen opzetten en lang internationaal gewerkt en gereisd. Daardoor kan ik goed tussen diverse culturen schakelen.
Met veranderprocessen binnen zowel commerciële als operationele afdelingen en bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan. Aan diverse verandertrajecten zoals de groei van een bedrijf of wijziging in de bedrijfsdoelstellingen door bijvoorbeeld een fusie of overname heb ik mijn bijdrage mogen leveren.

 

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en bij organisaties met hart voor mensen. Daarom heb ik het over Human Capital in plaats van Human Resource: behandel je mensen als je meest waardevolle asset of als een kostenpost?
In het eerste geval kom ik graag een bakkie doen; in het laatste geval slaan we de koffie maar over!

 

 

Typisch Albert

Goede mediator | verbetergericht | duidelijk | empathisch | vriendelijk en vasthoudend | hakt knopen door | positief | zakelijk coachend | integer | open

 

 

 

Anderen over mij

 

Peter Kemperman

Eigenaar PK2 Selfmanagement

"Een bevlogen man die graag bijdraagt aan een groeiend succes van mens en organisatie. Hij verstaat de kunst de mens, communicatietechniek en processen in organisaties en bedoelingen in hun complexiteit eenvoudig en grijpbaar te maken."

 

Marijke Verhagen

Managing Director SSC Consolidation B.V., Rotterdam - The Netherlands

 

"Professionele kijk op een mogelijk nodige herstructurering binnen je bedrijf, om deze verder te brengen.
Zeer krachtig in middenkader en management te stimuleren om het beste uit jezelf maar ook uit een ander te krijgen.
Dit door een positieve, persoonlijke, eerlijke doch rechtvaardige aanpak.
Zeer goede resultaten bereikt bij ons in relatief korte termijn, met een vernieuwd jong management team."

 

Jeroen Wats

Managing Partner TYNC

 

"Drie kwaliteiten of eigenschappen die me te binnen schieten zijn: betrouwbaar, loyaal, plezierig en gedreven (ok, 4). Type vraagstukken waar ik je voor zou aanbevelen bij anderen zijn Teambuilding en organisatiestructuren uitwerken. Je hebt het talent een groep allemaal dezelfde kant op te laten gaan en te motiveren."

  

Tanja Groenwegen

Eigenaar ZinZien

 

"Een snelle denker, overziet zaken snel en durft te handelen. Ik zou je aanbevelen voor complexe processen, verandertrajecten waarin je de combi kan maken van analytisch denken en mensgerichtheid."